Accept what life offers you and try to drink from every cup. All wines should be tasted; some should only be sipped, but with others, drink the whole bottle.
Paulo Coelho

Professional coaching

Un coach de viata nu poate fi eficient fara sa anlizeze locul de munca al clientului, in timp ce un coach de faceri nu isi poate ajuta clientul decat atunci cand isi armonizeaza slujba cu stilul de trai.

Coachingul profesional se concentreaza pe solutionarea problemelor cu care se confrunta persoanele aflate in functii de conducere intr-o companie.

Coaching-ul pentru directorii executivi reprezinta un nivel superior al coaching-ului pentru afaceri.

Un director, de exemplu, ar putea sa se confrunte cu dificultati in comunicarea si colaborarea cu ceilalti colegi aflati in functii de conducere, ceea ce il va determina sa solicite ajutorul unui coach. Pot exista situatii cand o intrega echipa de manageri si angajati va necesita coaching pentru a deveni mai eficienta.

Coachig-ul se refera la indivizi, nu la sisteme de afaceri. Coaching-ul de afaceri este mult mai potrivit ca o continuare a unor sesiuni de training sau consultanta. Fara coaching, training-ul si consultanta s-au dovedit, de cele mai multe ori, a fi bani irositi, intrucat inertia sistemului intoarce afacerea in punctul din care a plecat. Rezistenta la schimbare nu este un lucru rau in sine, insa este inevitabila. O afacere trebuie sa fie stabila, altfel ar functiona haotic si ar da faliment.

Lasati un comentariu