Always tell the truth. Then you don`t have to remember anything.
Mark Twain
 Roughin` it

Formari, evolutie, mentori dezvoltare personala

Formari, evolutie, mentori

Anul care si-a pus o si mai mare amprenta asupra mea a fost 2011.

Un eveniment drag si de suflet a fost participarea la workshop-ul  autoarei americane de origine romana Sonia Choquette. Un adevarat festin pentru suflet! Tehnicile si exercitiile m-au invatat cum sa am incredere in intuitie si sa pot comunica la un nivel profund cu inima si sufletul meu .

A urmat apoi un alt eveniment special : intalnirea cu Nick Vuijic in aula Universitatii Romane-Americane. Nick Vuijic s-a nascut cu o malformatie grava, nu are maini si picioare, dar in ciuda acestui handicap a reusit sa devina unul dintre cei mai buni leaderi motivationali. Prin multa perseverenta a reusit .

In luna mai, reintalnirea cu Gerard O’Donovan , fondatorul scolii de life coaching Noble Manhattan  s-a desfasurat in cadrul unui curs de 2 zile QUANTUM ACHIEVEMENT GOALS,  unde am abordat o metoda holistica de obtinere a obiectivelor folosind tehnici de vizualizare si afirmatii  insotite de multa energie si gandire pozitiva.

In partea a doua a cursului, Scott Milway a facut o incursiune in lumea minunata a meditatiei si  am aprofundat cunostintele in ceea ce inseamna Mantra Meditation, primind ulterior un certificat din partea Deepack Chopra Center.

Luna octombrie m-a gasit la Londra in mijlocul unui eveniment la care visam de ceva vreme:  I CAN DO IT organizat de editura HAY HOUSE, editura care organizeaza seminarii motivationale la nivel mondial si publica cele mai renumite carti de dezvoltare personala, pe ai caror autori ii pot aminti: Gregg Braden, Reid Tracy, Neal Donald Walsh, Wayne W Dyer, Doreen Virtue, Bruce Lipton, Sonia Choquette, Debbie Ford, etc.

Sa va mai spun ca la Londra am ajuns cu ajutorul unei japoneze ? Ne-am imprietenit pe facebook 🙂 si dupa cateva clipe am simtit ca rezonam si mi-a spus ” Eu nu pot sa mai ajung la Londra la acest eveniment, ai vrea sa mergi in locul meu ?” . Nici nu am mai stat pe ganduri. Logistic biletul l-am primit pe mail si costul nu a fost unul mic( 200 lire sterline) fara nicio obligatie de plata….cumva cadou din Univers, entru ca imi doream sa revad si Londra si sa ma bucur de natura si parcurile minunate de acolo.

Aici am intalnit-o in cadrul evenimentului YOU CAN CREATE AN EXCEPTIONAL LIFE pe faimoasa Louise Hay, care la cei 85 de ani a reusit sa tina o sala plina pana la refuz la o vibratie si entuziasm greu de redat in cuvinte .

La acelasi eveniment am intalnit-o si pe Cheryl Richardson, unul dintre primii master coach ICF, care a avut amabilitatea sa imi acorde un autograf si mici sfaturi pentru practica de coaching.

Luna noiembrie a fost o luna in care m-am reconectat si mai mult cu copilul interior si cu partea feminina a fiintei mele intr-un seminar transformational “ Traieste-ti esenta feminina” cu Spersa Kreis. Am inteles cat de importanta este energia feminina si cat de des uitam sa ne punem feminitatea in valoare.

 

Calatoria continua si in prezent…cu o dezvoltare putin diferita…cea din lumea vinului si viei. Imi urmez o pasiune ce s-a consolidat in anii copilariei atunci cand petreceam foarte mult timp la joaca in via din spatele casei bunicilor mei. Apoi culesul strugurilor toamna inainte de inceputul scolilor, ritualul zdrobitului boabelor de struguri cu picioarele, obtinerea mustului si ulterior a vinului, care era sarcina bunicului meu.

 

 

 

 


 

Comments are closed.