Either give me more wine or leave me alone.
Rumi

Formare profesionala dedicata vinului

Misiunea mea personala este sa te inspir, sa te sustin sa traiesti si sa iubesti viata si vinul ascultandu-ti inima si intuitia.

Valorile mele sunt increderea, dreptatea, onestitatea, contributia, serviciul in sprijinirea ta, sa te invat si sa iti impartasesc din cunostintele asimilate, frumusetea , apartenenta sociala, conectarea, dedicarea.

Viziunea mea este sa cresc constientizarea oamenilor, contribuind semnificativ  in a crea o lume mai buna si mai onesta si mai plina de bucurie.

Toate aceste lucruri se pot aplica si in lumea fascinanta a vinului. Se spune ca un consumator de vin educat este si un consumator de vin curios.  Deoarece curiozitatea este un dar care trebuie folosit cu intelepciune , imi doresc ca si tu sa incepi sa faci primii pasi in a intelege vinul , a-i cunoaste oamenii din spatele licorii, a vizita crame romanesti si internationale , a face singur alegeri inspirate, sa intelegi importanta potrivirii mancarii cu vinul si a-ti anunta prietenii de ce grozavii descoperi in aceasta lume fascinanta a vinului.

Foto : Saint Emilion – Bordeaux – Franta


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru ca am considerat necesar sa ma documentez si sa imi structurez cunostintele , am urmat un curs de somelier atestat la scoala de somelieri a D-lui Sergiu Nedelea,iar lucrarea prezentata la examen a fost despre biodinamica si vinurile biodinamice .

Din 2017 am continuat cu formarea internationala WSET- concept ce iti imbogateste cultura generala a vinului si o modalitatea profesionista de evaluarea a calitatii vinului.

Am urmat pana in prezent Nivelul 3 WSET.

Insa ce imi bucura cel mai mult sufletul si imi dezvolta cunoasterea sunt calatoriile viticole despre care am sa va relatez prin articole in blogul meu.

Am sa incerc sa aduc informatii utile si materilale la obiect, nestufoase.

 

Comments are closed.