Always tell the truth. Then you don`t have to remember anything.
Mark Twain
 Roughin` it

Consultanta wine & food pairing

Consultanta pentru vinuri si cum il potrivim cu mancarea !?

Managementul este atat de saturat de consultanti acum incat cei care lucreaza in acest domeniu chiar trebuie sa caute in alta parte? Este doar o chestiune de timp înainte de a ne găsi la o petrecere  lângă un consultant de sos ! 🙂

În forma sa cea mai delicata, dezbrăcata de tot fumul și oglinzile, „consultanța” înseamnă pur și simplu oferirea de consultanță și expertiză profesională și acest lucru imi propun să fac  pentru oricine are nevoie de un ajutor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crearea unei mini- crame individuale

Pot ajuta la eficientizarea unei mini crame personala existenta, la crearea unei pivnițe-crama  sau la o combinație a celor două. Din experiența mea, prea mulți oameni cu pivnițe extinse sau chiar de dimensiuni medii găsesc că nu pot ține evidența a ceea ce beau si multe dintre vinurile lor „sunt deja prea vechi” înainte de a avea șansa să se bucure de ele în plin potential .

Pot ajuta la construirea unei noi colecții de vinuri de la zero, care va evolua într-un ritm care vă convine, sau va pune o colecție existentă într-o ordine logică, cu noi adăugări acolo unde este necesar și să beți vinuri adaptate gustului dvs. personal.

Liste de vinuri

„Revolutia gastronomica”

Listele de vinuri încearcă să țină pasul cu ritmul gastronomiei, dar mulți sunt rămași în urmă ca niște inamici. Vom propune împreună o listă de vinuri care arată că restaurantul dvs. se îngrijește atât de mult de vinuri, precum și despre tipurile de peste de folosite în meniu.

Degustări de vinuri private si corporate.

Sunt mândra de vinurile pe care le vand si le prezint și  imi place  să imi împărtasesc entuziasmul cu oricine vrea să asculte. Voi veni la locul de muncă sau într-o locație alternativă potrivită și voi prezenta o selecție de vinuri pentru dvs. și colegilor dvs., fie pentru distracția simplă, fie pentru „exercițiu de team building” dacă este necesar un pretext. Un element competitiv, cum ar fi degustarea orb, poate fi inclus, dacă se dorește.

Taxele se comunica  prin e-mail in functie de amploarea evenimentului plus costul vinului.

Comments are closed.