Always tell the truth. Then you don`t have to remember anything.
Mark Twain
 Roughin` it

Life coaching

Life coaching conversational individual

Lucrand impreuna vei ajunge la un nivel de constientizare si actiune ce iti va permite sa realizezi schimbarile esentiale in propria viata.

Ne vom continua procesul de descoperire si de gasire a ce anume trebuie sa spui sau sa faci pentru a genera o actiune.

Vom contura impreuna :

  •  obiectivele tale personale,
  • valorile, nevoile profesionale si spirituale
  • credintele limitative care te impiedca sa inaintezi
  •  ce inseamna sa ai o stima de sine puternica
  • organizarea mai eficienta a timpului
  •  un aspect estetic nou si cum sa iti pui in valoare frumusetea

         Sa spunem ca vom dansa impreuna in momentul prezent si iti voi pune intrebari deschise, te voi ghida printr-un proces eficient denumit TGROW, iti voi da teme si exercitii. Raspunsurile pe care le vei gasi te vor duce intr-un punct de constientizare si responsabilitate.

Te voi insoti in propriul drum de descoperire a misiunii personale, sunt aici pentru tine pentru ca iti doresti o schimbare in viata personala si profesionala si daca aloci un procent de 10% actiune in scopul atingerii obiectivului zilnic vei ajunge sa ai o satisfactie deplina si o bucurie imensa.

Sesiunile vor avea o durata de 30-60 minute cu o frecventa de 2-3 sesiuni pe luna in care tu vei propune o tema noua de discutie sau o poate continua pe cea precedenta.

Pentru a observa o diferentiere intre cine esti in prezent si cine vei deveni in urmatoarea perioada iti recomnad ca drumul parcurs impreuna sa aiba o durata de minim 3-6 luni.

Cele mai eficiente rezultate se vad dupa un an de zile de antrenament unde singur iti vei masura succesul, comparand momentul 0 al procesului de coaching, pasii intermediari si rezultatul final.

Prima sesiune este de cunoastere dureaza1-1.30 h si este gratuita.

Costul – coaching-ul este o investitie in propria viata, nu un cost efectiv si in timpul intalnirii de cunoastere vom discuta si acest aspect

 

 


Comments are closed.