Accept what life offers you and try to drink from every cup. All wines should be tasted; some should only be sipped, but with others, drink the whole bottle.
Paulo Coelho

Life coaching

Life coaching  individual

Lucrand impreuna vei ajunge la un nivel de constientizare si actiune ce iti va permite sa realizezi schimbarile esentiale in propria viata.

Ne vom continua procesul de descoperire si de gasire a ce anume trebuie sa spui sau sa faci pentru a genera o actiune.

Vom contura impreuna :

 •  obiectivele tale personale,
 • valorile, nevoile profesionale si spirituale
 • credintele limitative care te impiedca sa inaintezi
 •  ce inseamna sa ai o stima de sine puternica
 • organizarea mai eficienta a timpului
 •  un aspect estetic nou si cum sa iti pui in valoare frumusetea

         Sa spunem ca vom dansa impreuna in momentul prezent si iti voi pune intrebari deschise, te voi ghida printr-un proces eficient denumit TGROW, iti voi da teme si exercitii. Raspunsurile pe care le vei gasi te vor duce intr-un punct de constientizare si responsabilitate.

Te voi insoti in propriul drum de descoperire a misiunii personale, sunt aici pentru tine pentru ca iti doresti o schimbare in viata personala si profesionala si daca aloci un procent de 10% actiune in scopul atingerii obiectivului zilnic vei ajunge sa ai o satisfactie deplina si o bucurie imensa.

Sesiunile vor avea o durata de 30-60 minute cu o frecventa de 2-3 sesiuni pe luna in care tu vei propune o tema noua de discutie sau o poate continua pe cea precedenta.

Pentru a observa o diferentiere intre cine esti in prezent si cine vei deveni in urmatoarea perioada iti recomnad ca drumul parcurs impreuna sa aiba o durata de minim 3-6 luni.

Cele mai eficiente rezultate se vad dupa un an de zile de antrenament unde singur iti vei masura succesul, comparand momentul 0 al procesului de coaching, pasii intermediari si rezultatul final.

Prima sesiune este de cunoastere dureaza1-1.30 h si este gratuita.

Costul – coaching-ul este o investitie in propria viata, nu un cost efectiv si in timpul intalnirii de cunoastere vom discuta si acest aspect

 

Programarea neuro-lingvistica, NLP, se potriveste ca o manusa coachingului.

NLP studiaza trei domenii:

Neurologia – mintea si modul in care gandim

Lingvistica– felul in care ne folosim de limbaj si cum ne afecteaza acesta

Programarea- felul in care planuim actiunile, astfel incat sa ne atingem obiectivele

 

Ce efecte are NLP asupra coaching-ului ?

 • viteza – tehnicile NLP functioneaza rapid
 • o abordare pragmatica- daca ceva nu functioneaza, faceti altceva
 • o atitudine a fascinatiei – Fiecare client este unic
 • tehnici simple
 • cercetarea interactiunii dintre obiective, credinte si valori
 • raport si incredere

Fiecare comportament depinde de o anumita stare interioara (emotie). De aceea , in NLP se pune mai putin accentul pe comportament, ci mai mult pe cercetarea starilor interioare. Starea interioara depinde de fiziologie si de procesele de gandire. Procesele de gandire influenteaza si invers, fiziologia influenteaza procesele de gandire.

De exemplu, daca in starea interioara si in procesele de gandire este implicata furia, atunci aceasta se recunoaste din exterior de catre celelalte persoane in fiziologie. In NLP exista din acesta cauza exercitii care prin modificarea fiziologiei determina schimbari la nivelul comportamentului si a starilor interioare. NLP a elaborat exercitii care prin schimbarea proceselor de gandire( submodalitati) se obtin transformari la nivelul starilor interioare si a fiziologiei.


 

Comments are closed.