Always tell the truth. Then you don`t have to remember anything.
Mark Twain
 Roughin` it

Testimoniale

Comments are closed.

 1. Primul si cel mai frumos lucru pe care l-am observat la Ana este ca apreciaza si da valoare omului. Din relatia pe care am dezvoltat-o in periada de cand ne cunoastem am vazut ca acorda atentie persoanei cu care interactioneaza, este dispusa sa asculte si sa ii ofere sprijin prin incurajari, sa o inspire prin exemplul tau.

  Deasemenea, apreciez sinceritatea si faptul ca este gata sa ramana de partea adevarului indiferent de situatie. Este o prezenta placuta, care transmite o stare de bine, pozitiva.

  Carmen G.
  Economist contabil
 2. Ana a fost prima persoana cu care m-am imprietenit la venirea in Bucuresti. Prima mana intinsa, primul zambet, primul sfat. In timp, printre venirile si plecarile mele, prietenia noastra a crescut si se vor implini in curand doisprezece ani de la acea prima vara petrecuta impreuna. Am simtit inca de la inceput, iar in timp mi-am intarit convingerea ca...Ana vine parca dintr-o alta poveste. Intr-o lume stressata si grabita, printre oameni atat de nerabdatori si superficiali, Ana are rabdare sa asculte si sa inteleaga, isi face timp sa reflecteze si nu pune etichete hazardate. Incearca mereu sa se autodepaseasca, nu ii este teama sa deschida capitole noi si sa o ia pe drumuri nebatatorite. Ana reuseste sa mentina echilibrul dintre maturitate, curaj si sensibilitate, intr-o lume in care foarte putini mai reusesc asta.
  Andreea Raluca Maierean
  Political Science PhD, Boston University MA