Always tell the truth. Then you don`t have to remember anything.
Mark Twain
 Roughin` it

Formare profesionala dedicata vinului

Misiunea mea personala este sa te inspir, sa te sustin sa traiesti si sa iubesti viata si vinul ascultandu-ti inima si intuitia.

Valorile mele sunt increderea, dreptatea, onestitatea, contributia, serviciul in sprijinirea ta, sa te invat si sa iti impartasesc din cunostintele asimilate, frumusetea , apartenenta sociala, conectarea, dedicarea.

Viziunea mea este sa cresc constientizarea oamenilor, contribuind semnificativ  in a crea o lume mai buna si mai onesta si mai plina de bucurie.

Toate aceste lucruri se pot aplica si in lumea fascinanta a vinului. Se spune ca un consumator de vin educat este si un consumator de vin curios.  Deoarece curiozitatea este un dar care trebuie folosit cu intelepciune , imi doresc ca si tu sa incepi sa faci primii pasi in a intelege vinul , a-i cunoaste oamenii din spatele licorii, a vizita crame romanesti si internationale , a face singur alegeri inspirate, sa intelegi importanta potrivirii mancarii cu vinul si a-ti anunta prietenii de ce grozavii descoperi in aceasta lume fascinanta a vinului.


 

Comments are closed.